A MEPET Kft. bemutatása
A MEPET Kft. 2001.01.16.-án alakult. Megalakulása óta közel 100 szárítótelepet létesített Magyarországon, melynek köszönhetően igen nagy tapasztalattal rendelkezik. 2009-ben a cég felépítette az ismereteink szerint jelenleg legnagyobb teljesítményű szárítóberendezést Magyarországon (44 t/h teljesítmény kukoricában 10 % nedvességelvonás mellett).

Tevékenységi kör: mezőgazdasági gépek kereskedelme, ezen belül szárítótechnológiák (szárító berendezések, terménytisztítók, kiszolgáló anyagmozgató berendezések stb.) értékesítése, kivitelezése.
A cég mind a kisebb farmergazdaságok, mind a nagyobb megrendelők igényeit széleskörűen képes kielégíteni.

Termékstruktúrájának alapvető elemei a német PETKUS Technologie GmbH által gyártott gépek, ezen belül a szárítóberendezések, melyek 5 t/h-44 t/h teljesítményig állnak rendelkezésre.
A MEPET Kft. jelenleg a PETKUS termékek elsőszámú márkakereskedője Magyarországon.
Ezek a termékek a legszigorúbb minőségi és környezetvédelmi előírásoknak is megfelelnek, a legmodernebb technológiák alkalmazása pedig lehetővé teszi az egyszerű kezelhetőséget is.
A 2009-ben megrendezett Agro+Mashexpo-n a Mepet Kft. által forgalmazott PETKUS szárítóberendezés innovációs elismerésben részesült.

Cégünk foglalkozik a finn Mepu termékek magyarországi kizárólagos forgalmazásával. Ezek közül a hazai vevők körében legkedveltebbek a mobil terményszárítók. A Mepu mobil szárító 1,6 t/h teljesítménytől 12 t/h teljesítményig rugalmasan, az igényeknek megfelelő méretben és felszereltséggel áll partnereink rendelkezésére. Különös környezetkímélő és energiatakarékos működése teszi gazdaságossá és közkedveltté.

A MEPET Kft. termékpalettáját a szárító berendezések kiszolgáló berendezései (szállítószalagok, láncos szállítók, serleges felvonók), speciális terményfeldolgozó berendezések (tisztítók, csávázók, triőrök stb.), valamint tároló létesítmények (silók, tranzittárolók, magtárak) teszik teljessé.

Említésre méltó ezen kívül a Cimbria csoporttal és a Vogel & Noot csoporttal való kapcsolatunk. Előbbi termékei közül legtöbbet a szállítószalagokból, utóbbiak közül pedig a tisztítógépekből adjuk el.

A MEPET Kft. telepek, magtárak komplett betároló rendszereinek elkészítése, vetőmagüzemek tervezését, kivitelezését is megfelelő minőségben el tudja látni és rendelkezik az ehhez szükséges háttérrel.

Szükség esetén segítünk beruházási pályázatok elkészíttetésében, ill. hitel megszerzésében is.
.
MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer biztosítja vevőink minőségi kiszolgálását.

Elérhetőségeink:

Cím: 8000 Székesfehérvár, Móri út 116.
Tel.: 22/504-664
Fax: 22/504-665
E-mail: mepet@mepetkft.hu